Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducationpeer-review

Standard

Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. / Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild; Larsen, Morten Hedegaard.

Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 3. udgave. ed. København : Munksgaard , 2022. p. 209-225.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducationpeer-review

Harvard

Hansen, MW, Nielsen, T & Larsen, MH 2022, Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. 3. udgave edn, Munksgaard , København, pp. 209-225.

APA

Hansen, M. W., Nielsen, T., & Larsen, M. H. (2022). Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver (3. udgave ed., pp. 209-225). Munksgaard .

Vancouver

Hansen MW, Nielsen T, Larsen MH. Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. 3. udgave ed. København: Munksgaard . 2022. p. 209-225

Author

Hansen, Mette Weinreich ; Nielsen, Thorkild ; Larsen, Morten Hedegaard. / Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. editor / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 3. udgave. ed. København : Munksgaard , 2022. pp. 209-225

Bibtex

@inbook{a8085f4f63b74a58b52f7e199f2bb656,
title = "Globale F{\o}devaresystemer og deres forandringspotentiale",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet",
author = "Hansen, {Mette Weinreich} and Thorkild Nielsen and Larsen, {Morten Hedegaard}",
year = "2022",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-1954-2",
pages = "209--225",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, Mennesker og M{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "3. udgave",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale

AU - Hansen, Mette Weinreich

AU - Nielsen, Thorkild

AU - Larsen, Morten Hedegaard

PY - 2022

Y1 - 2022

KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-628-1954-2

SP - 209

EP - 225

BT - Mad, Mennesker og Måltider

A2 - Holm, Lotte

A2 - Kristensen, Søren Tange

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 300777449