Forslag til to meget forskellige middage

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Standard

Forslag til to meget forskellige middage. / Petersen, Erik Brinch; Carstens, Anne Marie.

Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. København : Christian Ejlers, 1997. p. 197-209.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Harvard

Petersen, EB & Carstens, AM 1997, Forslag til to meget forskellige middage. in Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. Christian Ejlers, København, pp. 197-209.

APA

Petersen, E. B., & Carstens, A. M. (1997). Forslag til to meget forskellige middage. In Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver (pp. 197-209). Christian Ejlers.

Vancouver

Petersen EB, Carstens AM. Forslag til to meget forskellige middage. In Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. København: Christian Ejlers. 1997. p. 197-209

Author

Petersen, Erik Brinch ; Carstens, Anne Marie. / Forslag til to meget forskellige middage. Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. København : Christian Ejlers, 1997. pp. 197-209

Bibtex

@inbook{7513da2074cb11dbbee902004c4f4f50,
title = "Forslag til to meget forskellige middage",
abstract = "Ark{\ae}ologi, mad",
author = "Petersen, {Erik Brinch} and Carstens, {Anne Marie}",
year = "1997",
language = "English",
pages = "197--209",
booktitle = "Himmelsk vin - jordisk f{\o}de. Historiske smagspr{\o}ver",
publisher = "Christian Ejlers",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Forslag til to meget forskellige middage

AU - Petersen, Erik Brinch

AU - Carstens, Anne Marie

PY - 1997

Y1 - 1997

N2 - Arkæologi, mad

AB - Arkæologi, mad

M3 - Book chapter

SP - 197

EP - 209

BT - Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver

PB - Christian Ejlers

CY - København

ER -

ID: 231798