Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet?

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Standard

Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet? / Cavaleri, Sylvie Cécile.

In: Tidsskrift for Bolig- og Byggeret, No. 3, 2016, p. 459-469.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Harvard

Cavaleri, SC 2016, 'Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet?', Tidsskrift for Bolig- og Byggeret, no. 3, pp. 459-469.

APA

Cavaleri, S. C. (2016). Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet? Tidsskrift for Bolig- og Byggeret, (3), 459-469.

Vancouver

Cavaleri SC. Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet? Tidsskrift for Bolig- og Byggeret. 2016;(3):459-469.

Author

Cavaleri, Sylvie Cécile. / Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet?. In: Tidsskrift for Bolig- og Byggeret. 2016 ; No. 3. pp. 459-469.

Bibtex

@article{0c2f2ded3c334e279b00e7cfe255dd59,
title = "Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet?",
abstract = "I Danmark bliver byggeriet, ligesom i andre europ{\ae}iske lande, stadig mere internationalt, fordi entrepren{\o}rer fra forskellige lande deltager i gennemf{\o}relsen af store infrastrukturprojekter her i landet. Artiklen diskuterer, hvorvidt byggevoldgift ved Voldgiftsretten for Bygge- og Anl{\ae}gsvirksomhed er egnet til tvister med udenlandske parter, og foresl{\aa}r {\ae}ndringer til systemet med det form{\aa}l at st{\o}tte byggeindustriens voksende internationalisering, et form{\aa}l som ogs{\aa} har politisk prioritet i forbindelse med den igangv{\ae}rende bestr{\ae}belse p{\aa} at tilvejebringe nye aftalevilk{\aa}r til afl{\o}sning af AB 92 (mv.)",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, Entrepriseret, Danmark, tvistl{\o}sning, voldgift",
author = "Cavaleri, {Sylvie C{\'e}cile}",
year = "2016",
language = "Dansk",
pages = "459--469",
journal = "Tidsskrift for Bolig- og Byggeret",
issn = "1398-1021",
number = "3",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Internationale tvister i VBA: utopi eller realitet?

AU - Cavaleri, Sylvie Cécile

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - I Danmark bliver byggeriet, ligesom i andre europæiske lande, stadig mere internationalt, fordi entreprenører fra forskellige lande deltager i gennemførelsen af store infrastrukturprojekter her i landet. Artiklen diskuterer, hvorvidt byggevoldgift ved Voldgiftsretten for Bygge- og Anlægsvirksomhed er egnet til tvister med udenlandske parter, og foreslår ændringer til systemet med det formål at støtte byggeindustriens voksende internationalisering, et formål som også har politisk prioritet i forbindelse med den igangværende bestræbelse på at tilvejebringe nye aftalevilkår til afløsning af AB 92 (mv.)

AB - I Danmark bliver byggeriet, ligesom i andre europæiske lande, stadig mere internationalt, fordi entreprenører fra forskellige lande deltager i gennemførelsen af store infrastrukturprojekter her i landet. Artiklen diskuterer, hvorvidt byggevoldgift ved Voldgiftsretten for Bygge- og Anlægsvirksomhed er egnet til tvister med udenlandske parter, og foreslår ændringer til systemet med det formål at støtte byggeindustriens voksende internationalisering, et formål som også har politisk prioritet i forbindelse med den igangværende bestræbelse på at tilvejebringe nye aftalevilkår til afløsning af AB 92 (mv.)

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - Entrepriseret, Danmark, tvistløsning, voldgift

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 459

EP - 469

JO - Tidsskrift for Bolig- og Byggeret

JF - Tidsskrift for Bolig- og Byggeret

SN - 1398-1021

IS - 3

ER -

ID: 162909061